Pròximament

01
A curt temps

Gamificació

Elecció de protagonista

Una de les propostes inicials que vam fer per Verbum Quest és que el jugador pogués elegir entre diversos protagonistes que hi ha dins de l’app perquè l’usuari se senti més identificat amb el seu heroi.

Perfil per a professor

Volem que el professor també pugui gaudir de l’experiència de la nostra aplicació fent que el professor tingui el seu propi usuari on pugui gestionar, veure i crear nivells.

Sistema de puntuació més complex

El sistema inicial de Verbum Quest és el clàssic de recol·lectar estrelles i guardar-les, volem fer aquest sistema més complex amb guardades puntuacions per poder desbloquejar més com objectes, nivells secrets o mascotes.

Botiga per gastar punt aconseguit

Anteriorment, ja que parlàvem del sistema de puntuació també volem potenciar encara mes el sistema de puntuació amb una botiga que puguis comprar nous herois amb els punts aconseguits jugant.

Un projecte que pot ser increible fantastic innovador unic !
02
A llarg termini

Expansions futures

Afegir més temes d'aprenentatge en català

Verbum Quest està fet per aprendre verbs en Català, però l’objectiu final és poder aprendre Català al complet i oferir un aprenentatge complet a l’usuari.

Afegir funcions per utilitzar l'app a classe

Una de les idees principals és que l’app sigui utilitzada a classe i puguin jugar tant l’alumne com el professor, el professor podria crear des del seu propi món personalitzat fins a poder gestionar tot el que fan els seus alumnes en el joc.

Mode CO-OP, mode VS i misions en equip

Des de jugar amb o contra el teu amic a fer una incursió a una masmorra amb els teus companys de classe, incorporar una diversa funcionalitat de mode en línia, així com afegir amics o fer grups d’incursió.

03
Col·laboradors
waaps.cat